**Boek Eigen Bezit; een tijdsbeeld 1926-2008

Een bijzonder vormgegeven boek over een multidiciplinair kunstproject rond een sloopwijk uit 1926 in de Muntel in ? s-Hertogenbosch.

Uitgave: Stichting Puckworks

Vormgeving: Job van Gelder van Monnikenwerk

Teksten: Sjaak Langenberg, voorzitter van Coöperatieve Woningbouwvereniging Eigen Bezit: Paul Sebregts, Monique Broekman, architect Ron Kuin en citaten van ex-bewoners van het Gheert van Calcarplein en de Pelssingel in s-Hertogenbosch
Eindredactie: Gerrit van den Hoven
64 bladzijden
Prijs: E 14,50
ISBN/EAN 978-90-9023016-0

MEER INFO BESTELLEN
**Kleine kunst in opdracht (en in oplage).

We maken klein werk in opdracht en eventueel in oplage. De uiteindelijke vorm is afhankelijk van de opdrachtgever en de vraag. Geef ons een vraag/opdracht en wij verrassen u met een uniek toegepast kunstwerkje. Geschikt b.v. als exclusief relatiegeschenk, prijsobjecten e.d.

Links en hieronder twee voorbeelden van prijsobjecten:

Prijsobjecten voor 'De Herman Musaph Literatuurprijs'

Object bestaande uit twee glasplaten met gelaserd portret en schildering in olieverf, gevat in Amerikaans notenhout waarin tekst gelaserd is.
Oplage 10 stuks

MEER INFO BESTELLEN
Mondgeblazen fles van laboratoriumglas, gezandstraald met eigengemaakte likeur, vilten hoes en bijbehorend verhaal in opdracht van vereniging voor dermatologie. Het is bestemd voor ereleden van de vereniging.

Oplage 8 stuks

MEER INFO BESTELLEN
DVD/CD project De Mobiele Toeristeninformatie.

**Dubbeldvd met foto's kleine filmpjes en geluidsopnames van verhalen van inwoners van de gemeente Bernheze.

**CD met meer dan 5 uur luisterplezier.

Van november 2010 t/m juni 2012 bezocht kunstenaar Monique Broekman in een drie-dimensionale kaart op wielen de zes dorpskernen van de gemeente Bernheze. Ze verzamelde verhalen, maakte er geluidsopnames van, en portretteerde de vertellers op panelen die aan de kar werden bevestigd. De verhalen zijn te beluisteren op een cd (meer dan 5 uur luisterplezier) en op een dubbeldvd waarop ook foto's en kleine filmpjes te zien zijn.

MEER INFO BESTELLEN
**DVD Film 'De bruiloft van Kana'

Een samenwerkingsproject van beeldend kunstenaar Monique Broekman en dichter Victor Vroomkoning in de protestantse kerk in Boxtel geïnspireerd door het bijbelverhaal 'De bruiloft van Kana'. Negen bruidsparen nuttigen een speciaal ontworpen maaltijd aan een 10 meter lange tafel waarop een tafellaken ligt met hun in wijn geschilderde portretten. Er werd poëzie voorgedragen, en gedanst op live muziek.

BESTELLEN
**Kaartenmapje Kaartenmapje 'De bruiloft van Kana'

Uitgevouwen in de vorm van een kruis met poëzie van Victor Vroomkoning en afbeeldingen van Monique Broekman.

MEER INFO BESTELLEN
**Broches

Orginele Dames van de BroBa broches. Portret in olieverf op Chinees porselein.

MEER INFO BESTELLEN
**Lezenaar in eikenhout

Kleine lezenaar voor op tafel. In veel Europese en Amerikaanse hardhoutsoorten leverbaar.

Prijs E 505,--

MEER INFO BESTELLEN